sâmbătă, 26 iunie 2010

BRATARA CROSETATA








Floare asimetrica este crosetata din fir auriu si decorata cu o margea mare cu miez argintiu in mijloc si patru margele cehesti tip luster, toate in nuante de verde kaki. Ea este montata pe o impletitura din trei snururi de laseta impletite. Bratara are o lungime de aprox. 20 cm cu tot cu sistemul de inchidere, care este de nuanta bronz antichizat.

joi, 24 iunie 2010

SET CERCEI SI BROSA



















Setul este realizat din trandafirasi din voal ciclamen, decorati in mijloc cu margelute negre de nisip. Cerceii au cate o fundita de tul negru , margele de sticla negre multifatetate si tortite argintii. Trandafirii din brosa sunt asezati pe petale de satin negru. Diametru brosa 7 cm. Pret set 35 lei.


vandut.

luni, 21 iunie 2010

BRATARI CU FLORI NEGRE



























Bratarile sunt realizate din flori de satin negru si tul, in combinatie cu margelute aurii sau argintii, montate pe lant. Inchiderea este reglabila.

pret - 20 lei.

cea aurie - vanduta.






duminică, 13 iunie 2010

TRANDAFIRI, TRANDAFIRI, TRANDAFIRI



























Trandafirii sunt realizati manual din satin de diferite culori, in combinatie cu materiale imprimate, voaluri sau tul. De obicei, le atasez pe spate un ac de brosa, dar se pot monta si pe agrafe de par . Decoreaza foarte bine tinute de ocazie sau coafuri . Pretul unui trandafir de satin variaza intre 30 si 50 de lei in functie de marime si materialele folosite.






joi, 10 iunie 2010

TRANDAFIR MATASE










Trandafirul este lucrat din organza de matase naturala si impodobit cu perle de cultura si margele de nisip roz cu miez argintiu. Este o brosa facuta special pentru a fi oferita unei prietene foarte dragi, de aceea va ramane unicat.

miercuri, 9 iunie 2010

BROSE TRANDAFIR





















Trandafirii sunt facuti din organza creponata, de culoare crem, cu aspect mat. Nuanta lor este una foarte delicata. In mijloc sunt impodobiti cu diferite margelute si sunt asezati pe un 'platou' din petale de satin. diametru 6-7 cm.

sâmbătă, 5 iunie 2010

TUTORIAL- CUM SA "UPGRADEZI" UN MAIOU

Cu siguranta aveti in garderoba un maiou simplu si plictisitor. Asa ca, iata o idee despre cum il puteti transforma in noua vedeta a raftului cu topuri si bluzite, aplicandu-i cateva flori din material textil.
Aveti nevoie de : maioul in cauza, foarfeca, centimetru, creta ( sau doar un creion colorat), ac si ata, 15-20 cm de tul asortat si 15-20 cm de material asortat ( in cazul meu, materialul a fost acelasi cu cel al maioului, dar puteti folosi orice alta combinatie de textura si culoare).

Pasul 1: hotarati unde vreti sa plasati florile si dati semne cu creta.


Pasul 2: taiati fasii de tul late de 3-4 cm si lungi de 70-75 cm. Taiati cate o fasie pentru fiecare floare.


Pasul 3: taiati pentru fiecare floare cate o fasie de material, lata de 6 cm si lunga de aprox. 15 cm.



Pasul 4: cu acul si ata, incretiti fasiile de tul si strangeti-le astfel incat
sa obtineti niste rozete.



Pasul 5: coaseti rozetele in locurile unde ati dat semne cu creta.





Pasul 6 : pliati in doua fasiile de material si taiati cu foarfeca coltul exterior, astfel incat sa ramana o margine rotunjita.






Pasul 7: incretiti cu acul si ata fasiile de material, incepand din capatul rotunjit, apoi strangeti usor ata.







Pasul 8 : rulati usor o fasie incretita incepand din capatul cu nod si formati un bobocel de floare - care ar trebui sa iasa si sa arate cam ca in poza urmatoare.








Pasul 9 : fixati capatul bobocului prin doua -trei cusaturi ca sa nu se desfaca.









Pasul 10 : coaseti bobocelul in mijlocul unei rozete de tul.










Floarea va arata cam asa, adica va avea volum. Puteti alege sa o lasati asa sau sa o aplatizati putin.











Pasul 11: rasfrangeti marginile bobocului si prindeti-le cu un fir discret de ata de suportul de tul.

Repetati aceleasi operatiuni pentru fiecare floricica.









Pasul 12: admirati-va opera! Si apoi grabiti-va sa vedeti cu ce pantofi si poseta va asortati "noul" maiou!

miercuri, 2 iunie 2010

TRANDAFIR VERDE





petalele trandafirului sunt din tafta verde inchis, iar mijlocul din organza gri-argintie. este decorat cu 50 de cristale swarovski si este montat pe un ac de brosa argintat. poate fi purtat pentru a impodobi o tinuta de ocazie sau o poseta. la cerere, se poate monta si pe un accesoriu de par (agrafa, pieptene de par) pentru a putea fi purtat in coafura. diametru 11 cm, inaltime 5,5 cm. pret 75 lei.